Dansk
English

FAQ

Hvad er TaxHelper?

TaxHelper er en din hjælp til at navigere det komplekse skattesystem og få de penge, du har ret til.

I TaxHelper har vi 2 services, der hjælper med din skat: Glemte Fradrag og TaxHelper+

Glemte Fradrag ser, om du har ret til at få nogle flere penge penge i skat for tidligere år. TaxHelper+ sørger for, at du får alle de penge, du har ret til i år, og at du undgår en skatteregning til næste marts.

Hvad er Glemte Fradrag?

Glemte Fradrag er en service, der hjælper dig med at få de penge tilbage i skat, som du har ret til. Du svarer blot på nogle simple spørgsmål, og så står vi for alt kommunikation og indberetning til SKAT - så du får dine penge tilbage.

Hvordan fungerer Glemte Fradrag?

Glemte Fradrag fungerer som en personlig skatteassistent, der stiller dig nogle simple spørgsmål for at se hvilke skattefradrag, du har ret til. Det tager typisk 15 min. at gå igennem spørgsmålene og se, hvad man kan få tilbage.

Hvad koster servicen Glemte Fradrag?

Servicen koster maks. 30% af den skattebesparelse, du får. Dvs. hvis du får 1.000 kr. tilbage i skat, så kan du maks. betale 300 kr. for vores hjælp. Hvis du ikke får en besparelse, så er Glemte Fradrag helt gratis for dig.

Er plaformen sikker at bruge?

Oplysninger om skat er personlige og følsomme. Derfor gør vi meget ud af at behandle dine data sikkert, så du altid har fuld kontrol over dem: (1) data bruges kun til at opdatere din skat og skattefradrag, (2) du kan altid slette din konto og data, og (3) dine skattedata deles eller videregives ikke til andre.

Kan jeg være sikker på, at resultatet og beregningerne er rigtige?

Ja. Plaformen er bygget sammen med statsautoriserede revisorer fra et af Danmarks største revisionshuse. Derfor er alle udregninger, spørgsmål og fradrag helt rigtige, så længe man svarer sandfærdigt på spørgsmålene.

Hvad er TaxHelper+ ?

TaxHelper+ er en service, der opdaterer din skat for dig hver måned, så du har en meget mindre risiko for at få en uventet skatteregning til næste år. Du giver blot tilladelse til, at vi må hjælpe med din skat, og så klarer vi resten, så du kan læne dig tilbage og slappe af.

Hvordan fungerer TaxHelper+ ?

TaxHelper+ fungerer som en personlig skatterådgiver, der hver måned går ind og kigger på din skat (forskudsopgørelse) og ser, om den er opdateret. Lige nu kigger vi kun på din indkomst og renter, men vi tilføjer hele tiden nye funktioner til servicen.

Hvad koster TaxHelper+ ?

TaxHelper+ er et medlemskab, som koster fra 39 kr. pr. måned afhængig af, om man vælger årlig eller månedlig betaling.

Der er en gratis prøveperiode på 1 måned, så du har mulighed for at prøve medlemskabet af og se, om det er noget for dig, helt uden at det koster dig noget.

Er der en bindingsperiode på TaxHelper+ ?

Nej, der er ingen binding. Du kan til enhver tid opsige dit TaxHelper+ medlemskab til udgangen af den nuværende abonnementsperiode.