Dansk
English

FAQ

Hvad er Taxhelper?

TaxHelper er en platform, der hjælper dig med at få de penge tilbage i skat, som du har ret til. Du svarer blot på nogle simple spørgsmål, og så står vi for alt kommunikation og indberetning til SKAT - så du får dine penge tilbage.

Hvordan fungerer TaxHelper?

TaxHelper fungerer som en personlig skatteassistent, der stiller dig nogle simple spørgsmål for at se hvilke skattefradrag, du har ret til. Det tager typisk 15 min. at gå igennem spørgsmålene og se, hvad man kan få tilbage.

Hvad koster TaxHelper?

TaxHelper koster maks. 30% af den skattebesparelse, du får. Dvs. hvis du får 1.000 kr. tilbage i skat, så kan du maks. betale 300 kr. for vores hjælp. Hvis du ikke får en besparelse, så er TaxHelper helt gratis for dig.

Er TaxHelper et abonnement?

Nej, TaxHelper er ikke et abonnement.

Er TaxHelper sikkert at bruge?

Oplysninger om skat er personlige og følsomme. Derfor gør vi meget ud af at behandle dine data sikkert, så du altid har fuld kontrol over dem: (1) data bruges kun til at indberette skattefradrag til SKAT, (2) du kan altid slette din konto og data, og (3) vi kræver ikke NemID/MitID for at vise dig din besparelse.

Kan jeg være sikker på, at resultatet er rigtigt?

Ja. TaxHelper er bygget sammen med statsautoriserede revisorer fra et af Danmarks største revisionshuse. Derfor er alle udregninger, spørgsmål og fradrag helt rigtige, så længe man svarer sandfærdigt på spørgsmålene.

Flere spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig hele vejen igennem, så du lykkedes med at få de penge, du har ret til. Du skal ikke vente en time i kø for at komme igennem på telefonen, og vi snakker helt normalt dansk - uden brug af uforståelig skattetekniske begreber.

Der findes ingen dumme spørgsmål, så tøv ikke med at skrive til os på support@taxhelper.dk eller ringe på 70890230 - vi er klar til at hjælpe alle hverdage fra 9.00 til 16.00.

teamphoto