Dansk
English

Hvad koster TaxHelper?

Du betaler kun, hvis du får en skattebesparelse.

Prisen er maks.
30% af din besparelse

I TaxHelper tager vi kun noget for vores service, hvis vi kan finde en skattebesparelse til dig. Hvis du ikke får en besparelse, så er vores service med andre ord helt gratis.

Det er vores måde at sikre, du ikke betaler for noget, du ikke får noget ud af - også kaldet ‘no cure, no pay’.

Hvis du eksempelvis får 1.000 kr. tilbage eller sparet i skat, så kan du maks. betale 300 kr. for vores service.
portræt

Prisen tager højde for de fradrag, du har i forvejen

Hvis du selv har styr på nogle af dine fradrag, så skal du selvfølgelig ikke betale for disse.

Vores pris er kun udregnet baseret på den ekstra værdi, vi kan skabe. Hvis du eksempelvis tidligere har fået 2.000 kr. udbetalt, og vi kan finde 1.000 kr. mere, så betaler du kun for de ekstra 1.000 kr., vi har skabt.

Vi oplever, at 83% af vores kunder har ret til mere, end de selv har fundet i forvejen - og hvis du selv har styr på det hele, så er vores service helt gratis.

Du betaler ikke før besparelsen er accepteret af SKAT

Vi trækker ikke vores pris med det samme. Det første der sker er, at vi sender dig resultatet af indberetningen, dvs. hvor mange penge du har sparet, efter vores arbejde er udført.
I denne email får du typisk en udbetalingsdato at vide, som SKAT har fastlagt. I de tilfælde vil det være samme dato, som vi trækker vores pris.

Der kan være andre tilfælde, hvor der ikke er en udbetalingsdato, hvis du f.eks. har en restgæld til SKAT og vores indberetning dermed har sænket gælden. Hvis det sker, så skriver vi det i den email, vi sender til dig. Vi giver samtidigt mulighed for at dele betalingen op over et par gange.
portræt

SKAT udbetaler pengene direkte til dig

Hvis du skal have penge tilbage, så udbetaler SKAT pengene direkte til din NemKonto. Af den grund kan vi ikke modtage pengene først og trække vores pris direkte derfra.

I stedet bliver man bedt om at sætte en betalingsmetode op til allersidst, som vi anvender til at trække prisen, hvis man får en besparelse.

I nogle tilfælde udbetaler SKAT ikke besparelsen, eksempelvis hvis man har en gæld til det offentlige. Her kan SKAT modregne besparelsen i gælden direkte. Det er dog stadig penge, man slipper for at betale til SKAT, så man har stadig fået en reel værdi af vores service.

Teamet bag

Vi sidder klar til at hjælpe dig hele vejen igennem, så du lykkedes med at få de penge, du har ret til. Du skal ikke vente en time i kø for at komme igennem på telefonen, og vi snakker helt normalt dansk - uden brug af uforståelig skattetekniske begreber.

Der findes ingen dumme spørgsmål, så tøv ikke med at skrive til os på support@taxhelper.dk eller ringe på 70890230 - vi er klar til at hjælpe alle hverdage fra 9.00 til 16.00.

teamphoto