Dansk
English

Hvad koster TaxHelper?

TaxHelper tilbyder 2 produkter til overskuelige priser

Glemte Fradrag

Se om du er gået glip af fradrag og få penge tilbage i skat for tidligere år.

Betal kun hvis du får en besparelse

Prisen er maks.

30%

af din besparelse

Vi tjekker om du er gået glip af fradrag (årsopgørelsen)

Du får penge tilbage i skat for tidligere år

Du betaler kun, hvis vi kan finde flere penge til dig

TaxHelper+

Undgå en skatteregning næste år. Hver måned opdaterer vi din skat i år.

Du kan prøve gratis i 1 måned

Prisen er fra

39 kr

om måneden afhængig af valg om årlig/månedlig betaling

Vi opdaterer din skat for dig (forskudsopgørelsen)

Din risiko for en skatteregning næste år bliver mindre

Du får rabat på vores 'Glemte Fradrag' service

Glemte Fradag

Prisen er maks.
30% af din besparelse

I TaxHelper tager vi kun noget for vores service, hvis vi kan finde en skattebesparelse til dig. Hvis du ikke får en besparelse, så er vores service med andre ord helt gratis.

Det er vores måde at sikre, du ikke betaler for noget, du ikke får noget ud af - også kaldet ‘no cure, no pay’.

Hvis du eksempelvis får 1.000 kr. tilbage eller sparet i skat, så kan du maks. betale 300 kr. for vores service.
portræt
Glemte Fradag

Prisen tager højde for de fradrag, du har i forvejen

Hvis du selv har styr på nogle af dine fradrag, så skal du selvfølgelig ikke betale for disse.

Vores pris er kun udregnet baseret på den ekstra værdi, vi kan skabe. Hvis du eksempelvis tidligere har fået 2.000 kr. udbetalt, og vi kan finde 1.000 kr. mere, så betaler du kun for de ekstra 1.000 kr., vi har skabt.

Vi oplever, at 83% af vores kunder har ret til mere, end de selv har fundet i forvejen - og hvis du selv har styr på det hele, så er vores service helt gratis.

Glemte Fradag

Du betaler ikke før besparelsen er accepteret af SKAT

Vi trækker ikke vores pris med det samme. Det første der sker er, at vi sender dig resultatet af indberetningen, dvs. hvor mange penge du har sparet, efter vores arbejde er udført.
I denne email får du typisk en udbetalingsdato at vide, som SKAT har fastlagt. I de tilfælde vil det være samme dato, som vi trækker vores pris.

Der kan være andre tilfælde, hvor der ikke er en udbetalingsdato, hvis du f.eks. har en restgæld til SKAT og vores indberetning dermed har sænket gælden. Hvis det sker, så skriver vi det i den email, vi sender til dig. Vi giver samtidigt mulighed for at dele betalingen op over et par gange.
portræt
Glemte Fradag

SKAT udbetaler pengene direkte til dig

Hvis du skal have penge tilbage, så udbetaler SKAT pengene direkte til din NemKonto. Af den grund kan vi ikke modtage pengene først og trække vores pris direkte derfra.

I stedet bliver man bedt om at sætte en betalingsmetode op til allersidst, som vi anvender til at trække prisen, hvis man får en besparelse.

I nogle tilfælde udbetaler SKAT ikke besparelsen, eksempelvis hvis man har en gæld til det offentlige. Her kan SKAT modregne besparelsen i gælden direkte. Det er dog stadig penge, man slipper for at betale til SKAT, så man har stadig fået en reel værdi af vores service. Du kan læse mere her.

FAQ

Hvad er Glemte Fradag?

Glemte Fradrag er et produkt, der hjælper dig med at få de penge tilbage i skat, som du har ret til. Du svarer blot på nogle simple spørgsmål, og så står vi for alt kommunikation og indberetning til SKAT - så du får dine penge tilbage.

Hvad koster Glemte Fradrag?

Glemte Fradrag koster maks. 30% af den skattebesparelse, du får. Dvs. hvis du får 1.000 kr. tilbage i skat, så kan du maks. betale 300 kr. for vores hjælp. Hvis du ikke får en besparelse, så er TaxHelper helt gratis for dig.

Kan jeg være sikker på, at resultatet og beregningerne er rigtige?

Ja. TaxHelper er bygget sammen med statsautoriserede revisorer fra et af Danmarks største revisionshuse. Derfor er alle udregninger, spørgsmål og fradrag helt rigtige, så længe man svarer sandfærdigt på spørgsmålene.

Hvad er TaxHelper+ ?

TaxHelper+ er en service, der opdaterer din skat for dig hver måned, så du har en meget mindre risiko for at få en uventet skatteregning til næste år. Du giver blot tilladelse til, at vi må hjælpe med din skat, og så klarer vi resten, så du kan læne dig tilbage og slappe af.

Hvordan fungerer TaxHelper+ ?

TaxHelper+ fungerer som en personlig skatterådgiver, der hver måned går ind og kigger på din skat (forskudsopgørelse) og ser, om den er opdateret. Lige nu kigger vi kun på din indkomst og renter, men vi tilføjer hele tiden nye funktioner til servicen.

Hvad koster TaxHelper+ ?

TaxHelper+ er et medlemskab, som koster fra 39 kr. pr. måned afhængig af, om man vælger årlig eller månedlig betaling.

Der er en gratis prøveperiode på 1 måned, så du har mulighed for at prøve medlemskabet af og se, om det er noget for dig, helt uden at det koster dig noget.

Er der en bindingsperiode på TaxHelper+ ?

Nej, der er ingen binding. Du kan til enhver tid opsige dit TaxHelper+ medlemskab til udgangen af den nuværende abonnementsperiode.