Privatlivspolitik

Hos TaxHelper respekterer og beskytter vi dine personlige oplysninger og deler dem ikke med en tredjemand uden din accept. Læs vores privatlivspolitik nedenfor.

Denne privatlivspolitik regulerer måden, hvorpå Tax Helper ApS indsamler, opbevarer og anvender oplysninger indsamlet fra brugere (herefter kaldet "Brugere") af hjemmesiden www.taxhelper.dk og sub-domæner af denne (herefter samlet kaldet "Hjemmesiden"). Det er EU’s databeskyttelsesforordning (GDPR) og den danske databeskyttelseslovgivning, der sætter rammerne for denne politik og hvordan dine personoplysninger skal behandles. Denne privatlivspolitik omfatter Hjemmesiden og alle produkter tilbudt af Tax Helper ApS.

Personlige oplysninger

En personoplysning er enhver form for information, der direkte eller indirekte kan henføres til en bestemt person. Det kan eksempelvis være, navn, adresse, e-mail, CPR-nummer. Behandling af en personoplysning er alle former for håndtering af personoplysninger, herunder indsamling, registrering, systematisk og sletning.

TaxHelper kan indsamle personlige oplysninger fra Brugere på en række forskellige måder, inklusiv men ikke begrænset til, når Brugere benytter vores fradragsprodukt, gennemfører et køb, betaler for et produkt eller andre aktiviteter på Hjemmesiden. Brugere kan blive spurgt om navn, e-mailadresse, skatteoplysninger og kreditkortoplysninger efter behov. Brugere kan dog besøge Hjemmesiden anonymt og derved vælge ikke at give personlige oplysninger, men dette kan forhindre dem i at benytte visse af Hjemmesidens tjenesteydelser eller funktionaliteter.

TaxHelper er dataansvarlig for dine personoplysninger

TaxHelper er dataansvarlig for de personoplysninger, som vi behandler om dig. TaxHelper er derfor ansvarlig for at dine personoplysninger bliver behandlet i overensstemmelse med gældende love og regler også selvom der benyttes databehandlere. Det er TaxHelper du skal rette henvendelse til, hvis du ønsker indsigt i din personoplysninger eller ønsker at få rettet dine personoplysninger.

Ikke-personlige oplysninger

Vi kan indsamle ikke-personlige oplysninger om Brugere, så snart de besøger Hjemmesiden. Ikke-personlige oplysninger kan omfatte browser-navn, computertype og tekniske oplysninger om Brugerens forbindelsesmåde med Hjemmesiden, såsom styresystem, internetudbyder og andre lignende oplysninger.

Web browser cookies

Hjemmesiden benytter "cookies" for at forbedre Brugernes oplevelse. Brugerens web browser gemmer cookies på sin harddisk til registreringsformål og til tider for at tracke oplysninger om dem. Brugere kan vælge at sætte deres browser til at afvise cookies eller varsle dig, når cookies bliver sendt. Brugeren skal dog være opmærksom på, at visse dele af Hjemmesiden herefter kan have nedsat funktionalitet.

Hvordan vi bruger indsamlet oplysninger

Vi kan indsamle og bruge Brugeres personlige oplysninger til bl.a. følgende formål:

Til at gøre brugeroplevelsen mere personlig
Vi kan bruge de indsamlede oplysninger til at forstå, hvordan vores Brugere som gruppe anvender de tjenesteydelser og ressourcer, der tilbydes på Hjemmesiden.

Til at optimere dine fradrag
Vi kan bruge personlige oplysninger til at indberette og optimere dine skattefradrag udregnet på Hjemmesiden.

Til at gennemføre betalinger og levering
Vi kan bruge de oplysninger, Brugeren giver om dem selv, når de gennemfører en bestilling, udelukkende for at kunne servicere denne bestilling. Vi deler ikke disse oplysninger med nogen andre, medmindre dette er nødvendigt for at gennemføre bestillingen (såsom betalingsservice).

Til at sende e-mails
Vi kan bruge Brugerens e-mailadresse til at besvare spørgsmål eller andre forespørgsler fra Brugeren, såfremt der skulle være sådanne.

Til at leve op til gældende lovgivning
Vi kan bruge Brugerens oplysninger til at sikre, at vi lever op til den til enhver tid gældende lovgivning, eksempelvis hvidvaskloven. Derfor kan Brugerens fulde navn indsamles fra Skattestyrelsen for at sikre, at vi iht. hvidvaskloven ved, hvem servicen leveres til.

Databehandler

Firebase
Anvendelse: Firebase bruges til hosting af servere samt autorisering af login mm.
Databehandling: https://firebase.google.com/terms/data-processing-terms

Google Analytics
Anvendelse: Google Analytics bruges til at samle information til forbedring af vores service og platform
Databehandling: https://privacy.google.com/businesses/processorterms/

Stripe
Anvendelse: Stripe bruges til at modtage og refundere betalinger
Databehandling: https://stripe.com/us/privacy

Skattestyrelsen
Anvendelse: Skattestyrelsen bruges til indberetning af skatteoplysninger for Brugeren og til at leve op til gældende lovgivning eksempelvis Hvidvaskloven
Databehandling: https://www.skat.dk/skat.aspx?oid=1325

Hotjar
Anvendelse: Hotjar bruges til at samle information til forbedring af vores service og platform
Databehandling: https://www.hotjar.com/legal/policies/privacy/

Facebook Pixel
Anvendelse: Facebooks Pixel bruges til at samle information til forbedring af vores service og platform
Databehandling: https://www.facebook.com/policy.php

TikTok Pixel
Anvendelse: TikToks Pixel bruges til at samle information til forbedring af vores service og platform
Databehandling: https://www.tiktok.com/legal/privacy-policy-eea

ActiveCampaign
Anvendelse: ActiveCampaign bruges til udsendelse af nyhedsbrev og kommunikation med Brugeren
Databehandling: https://activecampaign.com/legal/gdpr-updates/gdpr-overview

Hvordan vi beskytter dine oplysninger

Vi har indført passende processer for indsamling, opbevaring og behandling af data for at beskytte mod uautoriseret adgang, ændring, offentliggørelse eller destruktion af dine personlige oplysninger, betalingsoplysninger og data opbevaret på Hjemmesiden. Følsom og privat dataudveksling mellem Hjemmesiden og dets Brugere sker over en SSL-sikret (secure socket layer) kommunikationskanal.

Behandling af personoplysninger i nyhedsbrevet

Hvis du har tilmeldt dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til, at vi må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve og tilbud. Vi behandler din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på ab@taxhelper.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

Deling af dine personlige oplysninger

Vi hverken sælger eller udlejer Brugeres personlige oplysninger til andre. Vi kan dele generisk samlet oplysninger, der ikke er forbundet til nogen form for personlig oplysning vedrørende besøgende og Brugere, med vores forretningspartnere, søsterselskaber og annoncører til formål, samt anden deling som beskrevet ovenfor.

Overførsel til tredjelande

I nogle tilfælde kan vi overføre dine data til vores IT-tjenesteleverandører i lande uden for EU/EØS. Enhver overførsel af dine data til et tredjeland vil finde sted efter de gældende regler i GDPR kapitel V.

Opbevaring og sletning af data

Data opbevares så længe det måtte være formålstjentligt eller lovpligtigt, dog aldrig mere end maksimalt 5 år efter endt kundeforhold, såfremt det er et lovkrav (eksempelvis til Virksomhedens egen bogføring eller Hvidvaskloven). Når Brugeren sletter sin konto, så slettes alt data, som Virksomheden ikke har pligt til at beholde. Eksempelvis, har Virksomheden pligt til, at opbevare de data der ligger til grund for indberetninger til Skattestyrelsen, hvorimod data som ikke er indberettet automatisk slettes.

Tredjeparters hjemmesider

Brugere kan finde links til andre hjemmesider tilhørende tredjeparter på Hjemmesiden. Vi kontrollerer ikke indholdet eller links, der optræder på disse sider, og er ikke ansvarlige for de politikker, der benyttes af hjemmesider, der linker til eller fra Hjemmesiden. Herudover kan disse hjemmesider eller tjenesteydelser, herunder deres indhold og links, ændre sig regelmæssigt. Disse hjemmesider og tjenesteydelser kan have deres egne privat- og servicepolitikker. Søgning og anden interaktion med andre hjemmesider, herunder hjemmesider, der har links til Hjemmesiden, er underlagt den pågældende hjemmesides egne betingelser og politikker.

Ændringer til denne privatlivspolitik

Vi kan opdatere denne privatlivspolitik til enhver tid. Når vi gør dette, vil vi ændre datoen for seneste opdatering i bunden af denne side. Vi opfordrer Brugere til regelmæssigt at kontrollere denne side for ændringer for at være orienteret om, hvordan vi hjælper til at beskytte de personlige oplysninger, vi indsamler. Er der tale om større ændringer vil disse blive meddelt til brugerne via email.

Dine rettigheder

Retten til indsigt
Du har ret til at få indsigt i de oplysninger TaxHelper behandler om dig. Dette betyder at du har ret til at få bekræftet, at der behandles oplysninger om dig samt en række andre oplysninger, såsom tidsrummet oplysninger bliver opbevaret i.

Retten til berigtigelse
Du har ret til at få oplysninger om dig berigtiget.

Retten til sletning
Under nogle omstændigheder har du retten til at få slettet dine oplysninger. Det er omstændigheder, hvor lovhensynet ikke vejer tungere end at slette dine oplysninger.

Du kan læse mere om dine rettigheder på Datatilsynets hjemmeside www.datatilsynet.dk.

Såfremt du ønsker at gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte TaxHelper på ab@taxhelper.dk

Din accept af disse vilkår

Ved at bruge Hjemmesiden, accepterer du denne politik og vilkår for service. Hvis du ikke accepterer denne politik, bedes Brugeren venligst ikke benytte Hjemmesiden. Den fortsatte brug af denne Hjemmeside efter ændringer af denne politik vil anses for accept af sådanne ændringer.

Hvem kan jeg klage til?

Hvis du ønsker at klage over Virksomhedens behandling af dine personoplysninger, skal klagen indgives til Datatilsynet, som kan kontaktes på følgende måder:

Telefon: +45 33 19 32 00
Mail: dt@datatilsynet.dk
Adresse: Borgergade 28, 5 – 1300 København K

Vi foretrækker selvfølgelig at du også retter henvendelse til os med henblik på at løse udfordringen. Du kan finde vores kontaktoplysninger nedenfor.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål vedrørende denne privatlivspolitik, Hjemmesidens praksis eller dine handler med Hjemmesiden, er du velkommen til at kontakte os på:

Tax Helper ApS
Sortedam Dossering 55
2100 København Ø
ab@taxhelper.dk

Denne politik er sidst opdateret den 25. juni 2022