Dansk
English

Om os

Vi kæmper for, at alle kan få adgang til de penge, de har ret til

Skattesystemet er kompliceret og gammeldags

Alle betaler skat, men ikke alle forstår skat. Skattesystemet er kompliceret, gammeldags og svært at arbejde med – og det betyder, at mange går glip af de penge, de har ret til.

Vi synes ikke, det er rimeligt, at folk ikke kan få adgang til deres egne penge, fordi de sidder fast i et system, som de ikke forstår.

Det vil vi ændre med TaxHelper.

Vores mål er, at alle ved hvad de kan få tilbage i skat og har mulighed for faktisk at få pengene tilbage hurtigt og nemt - uanset om du er studerende, hjemmegående forældre, pensionist på deltidsarbejde eller alt derimellem.

Hvad får du
med TaxHelper

Start her

Få alle de penge, du har ret til

Kernen i TaxHelper er at sørge for, at du får alle de fradrag, du har ret til. Derfor guider vi dig igennem 12 relevante og ofte oversete fradrag. Det er netop på disse fradrag, at 1 mil. danskerne går glip milliarder af kroner hvert år, så hvis du går platformen igennem, sikrer du dig, at du ikke er en af dem.

Det er nemt og hurtigt

Ved at kombinere software med en no cure, no pay betalingsmodel har vi skabt en let tilgængelig måde for dig at finde ud af, hvilke penge du har ret til og faktisk få dem udbetalt. Det tager blot 15 minutter at gå igennem, og der er ingen besværlige skattetekniske ord. Så uanset din baggrund kan du nemt få de penge, der med rette er dine.

Det er korrekt og sikkert

Når det gælder skat, så er det vigtigt, at alle udregninger er fuldstændig korrekte. Derfor har vi bygget platformen sammen med et af de største statsautoriserede revisionshuse i Danmark, så vi kan sikre, at det er korrekt. Så du kan med ro i maven besvare vores spørgsmål og stole på resultatet.

portræt

Det nuværende skattesystem er ikke godt nok

Aske Buemann, CEO & Co-founder

Kompleksiteten i det nuværende skattesystem er med til at øge den finansielle ulighed i Danmark. Dem, der i forvejen har en god økonomi, kan købe sig til rådgivning, mens alle andre er blevet efterladt til dem selv - det er ikke retfærdigt.

Danni Gregersen, CTO & Co-founder

Skattesystemet er outdated og bygget på en måde, som helt normale danskere ikke forstår. Det betyder, at de ikke lykkedes med at få, hvad de har ret til. Derfor er der brug for en nemmere og mere intuitiv løsning, som alle kan forstå.

Det tager kun 15 min

I TaxHelper hjælper vi med at finde de fradrag, du har ret til. Du svarer på nogle simple spørgsmål, som kun tager 15 min. at gå igennem.

Derefter indberetter vi fradragene, og så får man i gns. 2.704 kr. ekstra tilbage i skat. Samtidigt betaler du kun, hvis du får en skattebesparelse.

Start her

start idag