Dansk
English

Sådan får du mest ud af din løn

Aske Buemann

CEO & Co-founder

Få mest muligt ud af din løn ved at udnytte dine skattefradrag

Når det kommer til skat, ønsker de fleste af os at undgå at betale mere end højst nødvendigt. Derfor er det vigtigt at have en grundlæggende forståelse for sine skattefradrag. I denne blogpost vil vi dele 4 tips til, hvordan du kan minimere din skat og optimere dine skattefradrag

Vil du have flere penge tilbage i skat?

Det kun tager 15 min. at prøve TaxHelper, og du får i gns. 2.704 kr. ekstra tilbage i skat
Samtidigt betaler du kun, hvis du får en skattebesparelse.

Start her

1. Kend dine fradrag:

Et af de vigtigste redskaber til at optimere din skat er at være opmærksom på de fradrag, du er berettiget til. Fradrag som f.eks. renteudgifter på boliglån, rejsefradrag og kørselsfradrag kan reducere din skattebetaling. Sørg for at kende de gældende regler for fradrag og udnyt dem fuldt ud. Du kan læse mere om hvilke fradrag du skal holde styr på lige her.

 

2. Pension:

Indbetalinger på en pension kan give dig nogle skattefordele. Mange vælger fx at indbetale på en ratepension, hvor du kan opnå fradrag for dine indbetalinger og udskyde beskatningen, indtil du begynder at modtage udbetalingerne.

 

3. Hold styr på ændringer i skattelovgivningen:

Skattelovgivningen ændrer sig ofte, og det er vigtigt at holde sig opdateret på de seneste ændringer. Ændringer i lovgivningen kan have indvirkning på dine skatte forpligtelser. Hold dig opdateret med de seneste nyheder inden for skatte lovgivning eller rådfør dig med en skatte ekspert for at sikre, at du har den mest præcise information.

4. Vær aktiv:

Den størstefejl folk begår er at være passiv og tro, at SKAT ordner det hele for en.

Mange danskere tror, at alle ens skattefradrag kommer automatisk med på ens årsopgørelse. Men det er langt fra tilfældet. Der findes over 20 forskellige fradrag, som man selv skal indberette, og det gør at vi hvert år går glip af 11 mia. kr. af vores egnepenge. Se hvilke nedenfor på vores skatteguide til dine fradrag.

Se om du kan få penge tilbage i skat på kun 15 min.

I TaxHelper hjælper vi med at finde de fradrag, du har ret til. Du svarer på nogle simple spørgsmål, som kun tager 15 min. at gå igennem.

Derefter indberetter vi fradragene, og så får man i gns. 2.704 kr. ekstra tilbage i skat. Samtidigt betaler du kun, hvis du får en skattebesparelse.

Start her

start idag