Dansk
English

Lukas fik 16.734 kr. ekstra tilbage i skat

Aske Buemann

CEO & Co-founder

Lukas vendte sit skattesmæk til at få 16.734 kr. tilbage i skat

Da Lukas Karlsson så sin seneste årsopgørelse kunne han konstatere, at han stod til at skulle betale omkring 8.000 kr. tilbage i skat. Og som resten af de lige under 1 mil. danskere med restskat gik han igang med indbetalingen, da han faldt over platformen, TaxHelper, der påstod at kunne hjælpe ham med at få penge penge tilbage i skat.

Lukas besluttede sig for at prøve platformen inden han lavede betalingen til skat - og kort tid efter havde TaxHelper fundet 16.734 kr. som Lukas kunne få tilbage i skat. Det kom fra særligt 2 skattefradrag, som Lukas havde misset.

Lukas mener at skat.dk kunne lære lidt om brugervenlighed af en skatteplatform som TaxHelper: 

”TaxHelper er en nem løsning til at få styr på en ellers langhåret process. Det er den løsning, som jeg har stået og manglet, og jeg er sikkert ikke den eneste i Danmark. I modsætning til skat.dk er TaxHelper et brugervenligt digitalt værktøj, som gør det til et godt redskab til at få styr på ens fradrag.”

Vil du have flere penge tilbage i skat?

Det kun tager 15 min. at prøve TaxHelper, og du får i gns. 2.704 kr. ekstra tilbage i skat
Samtidigt betaler du kun, hvis du får en skattebesparelse.

Start her

Danskerne går glip af 11 mia. kr. i skattefradrag hvert år

Mange danskere tror, at alle ens skattefradrag kommer automatisk med på ens årsopgørelse. Men det er langt fra tilfældet. Der findes over 20 forskellige fradrag, som man selv skal indberette, og det gør at vi hvert år går glip af 11 mia. kr. af vores egne penge.

Medstifter og CEO af TaxHelper Aske Buemann, mener at alle har ret til at vide, hvad de kan få tilbage i skat og har mulighed for faktisk at få pengene tilbage hurtigt og nemt.

"Vi synes ikke det er i orden, at danskerne ikke kan få adgang til deres egne penge, der er fanget i et komplekst skattesystem. Det vil vi gerne ændre på. Derfor har vi også gjort TaxHelper risikofrit at benytte, da man kun betaler, hvis man får en besparelse. Det synes vi er mest fair", siger Aske Buemann.

TaxHelper har bygget en platform, der hjælper danskerne med at få alle de fradrag, de har ret til. I gns. får TaxHelpers kunder 2.704 kr. mere tilbage i skat efter at have brugt platformen.

På nuværende tidspunkt har TaxHelper hjulpet mere end 20.000 danskere med at få samlet set 55 mil. kr. tilbage i skat. Og Lukas er ikke den eneste, der er gået glip af store beløb. En fjerdedel af alle der får hjælp af TaxHelper, er gået glip af over 20.000 kr. i fradrag.

TaxHelper er risikofrit. Dvs. du betaler kun hvis du får en besparelse, hvis ikke du får en besparelse, så er det gratis.

Du kan nok også få flere penge tilbage i skat med TaxHelper

Det er let at finde ud af. Du svarer blot på nogle simple spørgsmål, hvorefter TaxHelper indberetter dine fradrag til SKAT for dig, og til sidste får du dine penge tilbage - typisk inden for 2 uger.

83% af dem, der prøver TaxHelper, får flere penge tilbage, også selvom de havde indberettet nogle fradrag i forvejen.

Så prøv det i dag, og se hvor meget du kan få tilbage!

Se om du kan få penge tilbage i skat på kun 15 min.

I TaxHelper hjælper vi med at finde de fradrag, du har ret til. Du svarer på nogle simple spørgsmål, som kun tager 15 min. at gå igennem.

Derefter indberetter vi fradragene, og så får man i gns. 2.704 kr. ekstra tilbage i skat. Samtidigt betaler du kun, hvis du får en skattebesparelse.

Start her

start idag