Dansk
English

Vi introducerer TaxHelper+

Aske Buemann

CEO & Co-founder

TaxHelper+

Vi introducerer TaxHelper+

I Danmark står mere end 700.000 borgere hvert år over for en uventet økonomisk byrde på over 4,8 mia. kr. samlet set i form af uventede skatteregninger. Denne udfordring truer ikke kun den enkelte borgers økonomi, men også fundamentet for det danske velfærdssamfund.

Over de seneste 4 år er skattesmækket vokset med en foruroligende 33%, hvilket lægger et stadig større pres på danskerne og deres økonomiske balance. Dette skaber betydelige vanskeligheder, især i en tid præget af usikkerhed. Samtidig skaber det også en udfordring for det danske samfund som helhed, da disse midler er afgørende for finansieringen af det velfærdssystem, vi værdsætter så højt. Rapporter om Skattestyrelsens udfordringer med at inddrive gæld gør kun situationen mere problematisk.

Vil du have flere penge tilbage i skat?

Det kun tager 15 min. at prøve TaxHelper, og du får i gns. 2.704 kr. ekstra tilbage i skat
Samtidigt betaler du kun, hvis du får en skattebesparelse.

Start her

TaxHelper+ er som at have en personlig skatterådgiver i lommen.

Det er ikke kun er et skatteproblem, men en udfordring for hele samfundet. TaxHelper har derfor lanceret et nyt produkt kaldet TaxHelper+. I vores optik kan det repræsentere et betydningsfuld skridt mod at bekæmpe den økonomiske usikkerhed, mange borgere oplever i forhold til uventede skatteregninger.

Vi har foretaget en undersøgelse, der viser at borgere i gennemsnit sætter deres indkomst med 10% forkert på forskudsopgørelsen og deres renter op til 50% forkert. Dermed er de 2 meget væsentligt elementer, der fører til uventede skattesmæk. TaxHelper+ fungerer som en personlig skatterådgiver, der hver eneste måned opdaterer skatteoplysningerne for at forhindre ubehagelige overraskelser, når skattetidspunktet nærmer sig.

CEO, Aske Buemann udtaler: "TaxHelper+ er som at have en personlig skatterådgiver i lommen – en rådgiver, der konstant overvåger din skat og sikrer, at du så vidt muligt undgår skattesmæk og samtidig får de penge, du har ret til, uden du selv skal løfte en finger."

Ved at benytte TaxHelper+ kan borgere forhindre fejlagtige oplysninger om indkomst og renter på forskudsopgørelsen. Denne forebyggende tilgang hjælper ikke blot den enkelte borger med at undgå økonomiske udfordringer, men sikrer også, at det danske samfund har de nødvendige midler til at opretholde dets essentielle ydelser.

En fortælling fra Davide Vecchi, en tilfreds bruger af TaxHelper+, illustrerer effektiviteten af platformen. Davide undgik en skatteregning på 10.000 kr., som ellers ville have været en ubehagelig overraskelse til marts. Han siger: "Jeg troede, jeg havde styr på min skat, men TaxHelper+ fandt ud af, at jeg stod til en skatteregning på 10.000 kr. Det ville have været et ubehagelig chok at få den regning i marts."

TaxHelper+ er koster blot fra 39 kr. pr. måned, og der er en 1-måneds gratis prøveperiode. For dem, der ønsker at undgå uventede skattesmæk næste år, er nu det rette tidspunkt at handle.

Besøg taxhelper.dk/taxhelper-plus for mere information og muligheden for at tage kontrol over din skat!

Se om du kan få penge tilbage i skat på kun 15 min.

I TaxHelper hjælper vi med at finde de fradrag, du har ret til. Du svarer på nogle simple spørgsmål, som kun tager 15 min. at gå igennem.

Derefter indberetter vi fradragene, og så får man i gns. 2.704 kr. ekstra tilbage i skat. Samtidigt betaler du kun, hvis du får en skattebesparelse.

Start her

start idag